21 Mayıs 2013 Salı

Emin İzol Vergi Mükelleflerini Uyardı



Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, vergi mükelleflerine seslenerek 2013 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksitinin Mayıs ayı içersinde ödenmesi gerektiğini belirtti.

    Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Emin İzol, “Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2013 yılı 1. taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2010 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Emlak Vergisi Kanunu’na göre Belediye sınırları ve mücavir alanı içerisinde gayrimenkul sahibi ve adlarına emlak vergisi tahakkuk olanların vergilerini ödemeleri kanun gereğidir. Mükelleflerin mağdur olmamaları için vergilerini süresinde ödemeleri, kolay ödeme yapmaları için ödemelerini son günlere bırakmamaları mükelleflerin menfaatlerinedir. Aksi takdirde zamanında ödenmeyen borçlara faiz uygulanacaktır. Biz faiz uygulamasından yana değiliz. Bu yüzden mükelleflerimize bir kez daha seslenmek istiyorum” dedi.

   Vatandaşlarımız vergilerini nakit ve kredi kartı ile ödeyebileceklerini ifade eden İzol, “Vatandaşlarımız ayrıca Şanlıurfa Belediyesi’nin 241023 nolu posta çeki hesabı ile Şanlıurfa Beylediyesi’nin T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubesi TR030001000253356156335002 iban nolu hesabına da ödeme yapabilirler” diye konuştu. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder